Waar ervaring, vakkennis en passie samen komen is Styna

Styna is ontstaan uit pure passie. Als je voor Styna kiest, dan kies je voor iets ander, dan kies je voor elegantie, voor karakter voor puur.

Styna werkt met natuurlijke product zoals leer. Het is duurzame omdat leer een afval product is. Dit leer wordt bewerkt het wordt gelooid, waarna het door en door gekleurd wordt. In ons Atelier verwerken wij dit leer tot een overzet treden.

Nadat er een keuze gemaakt is voor de kleur, leer soort en de bewerking, komen wij de trap inmeten, en wordt hij volledig op maat gemaakt in ons atelier.

Mijn naam is Manuel Naaijen, ik ben samen met mijn vrouw Sylvia Stymans de eigenaar van Styna. Zelf heb ik mijn sporen in het renoveren van trappen de afgelopen 20 jaar wel verdient. 

Omdat ik het toch graag anders wil doen dan al mijn collega’s en de drang naar een eigen product is Styna ontstaan.  In mijn beleving is er geen mooier en eerlijke product als leer.


Traprenovatie's met leer

Leer is een natuur product, hierdoor is niet enkel elke trap anders, maar elke trede heeft een andere kleur schakering, met een eigen uitstraling.

Dit geeft de trap karakter, iets wat je met geen enkel ander product kunt evenaren. Door met Tuig leer te werken van de Buffalo wordt je trap onverwoestbaar, en heb je voor jaren genot en plezier.